Hoppa till innehåll

..

.






Vem är jag?

Jaime Santaella:

En kreativ själ som fann restaurangyrket i unga dagar och aldrig ångrat steget in i branschen. 

Jag drivs av passion och hjärta i allt jag företar mig och det har varit min framgång. Sedan mitt allra första sommarjobb som diskare vid 13 års ålder har jag burit på en oavbruten fascination för restaurangbranschen.

Jag har tack vare min drivkraft och nyfikenhet visat mig skicklig i flera olika kulinariska miljöer, från livliga pizzerior till gourmetkrogar med stjärnor i Guide Michelin.

Vid 23 års ålder fick jag min första tjänst som köksmästare, en tjänst som tog mig över Atlanten för att arbeta i Playa del Carmen i Mexiko. Det var där min förståelse för helheten inom restaurangbranschen väcktes till liv.

Under årens lopp har Jag även engagerat mig i konsultuppdrag och konceptutveckling, vilket har breddat min kompetens och insikt i branschen. Mina mångfacetterade erfarenheter och outtröttliga strävan efter att skapa något nytt och spännande har gjort mig till en eftertraktad resurs inom mitt område.

Med över 30 års engagemang och erfarenhet har Jag byggt upp ett omfattande nätverk av likasinnade yrkesmän och kvinnor. Genom att omge mig med passionerade individer som delar min vision av gastronomisk filosofi, har jag skapat en stark och sammanhållen gemenskap av professionella individer som gärna samarbetar med mig.

Min förhoppning är att kunna fortsätta min resa och att inspirera och få dela med mig av den kunskapen jag har samlat på mig under årens lopp.

Jag kommer aldrig att sluta sträva efter ny kunskap och fortsatt utveckling. Med min filosofi, vision och skaparglädje hoppas jag kunna vara den hjälpande handen och rösten ni eftersöker.  

Mail: jaime.santaella@gastrosofi.se

Telefonnummer: 0730 – 645672